top of page

za 25 sep

|

Odemira

He(art(h) - weekretraite in Portugal

In diepe verbinding gaan met jezelf en de natuur - met Hilde, Louise en Wilhelm

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
He(art(h) - weekretraite in Portugal
He(art(h) - weekretraite in Portugal

Tijd en locatie

25 sep 2021, 19:00 – 02 okt 2021, 12:00

Odemira, 7630-174 Odemira, Portugal

Over het evenement

Rewinding from thoughts and duality to 'life' beyond all the illusions of separation. Experiencing your origin and connecting to who you really are...

Een week 'zijn' op een plek waar je de stilte hoort, en volop kan verbinden met de aarde, de kurkeiken, de Atlantische oceaan, het zand, de rotsen, de hemel, de zon en meer...

Hilde en Louise bieden ochtendlessen en workshops aan in yoga, dans, chi kung, meditatie; de namiddag is voor eigen exploratie en uitstapjes.

Louise geeft les in het Engels en zal je meenemen in yoga asana's op een heel gevoelige manier waarbij je aanwezig leert zijn in de eenvoud van het moment. Een uitnodiging om te luisteren naar 'wat is', heel stil zodat je voeten de aarde kunnen horen en je huid één wordt en in harmonie met de omgeving en je adem.

Om ons bewustzijn verder te verruimen gaan we vanuit de yoga ervaringen overvloeien in dans improvisaties verbonden met de elementen (aarde, water, vuur, lucht en ether), hun eigenheden en archytypes.

Hilde zal chi kung warm ups aanbieden en je initiëren in het Levenskrachtritueel. Het Levenskrachtritueel is een meditatie in beweging om je te verbinden met je oorsprong. Via heel eenvoudige bewegingen in de vorm van symbolen uit de Oosterse en Westerse spirituele tradities, balanceer je je syteem en kom je dichter bij de herinnering van hoe het/jouw leven bedoelt is te zijn...

Het zal zijn effect hebben in combinatie met de yoga, chi kung en dans die ons fysieke lichaam openen wat een voorwaarde is om de subtiele frequenties van het Levenkrachtritueel te kunnen ontvangen.

Wilhelm, een professionele muzikant, zal met zijn instrument, de sitar, de meeste van deze praktijken ondersteunen en een extra dimentie toevoegen in het exploratieproces...de vibraties van zijn muziek zijn een elixir voor de ziel!

Stel je open en laat je verrassen door het aanbod, jezelf en het leven!

Prijs: 

Overnachtingen:

  • op basis van een tweepersoonskamer: 168 euro voor 6 nachten
  • in een eenpersoonskamer (max. 1 of 2 plaatsen beschikbaar): 240 euro voor 6 nachten
  • voor een koppel: 300 euro voor 6 nachten

Workshops voor en na het ontbijt tot 13u (begeleid door 2 docenten en een muzikant):

we hanteren 3 prijs categorieën, voel eerlijk in en betaal de prijs die past bij je budget:

  • Solidarity price: 275 euro 
  • Normal price: 325 euro
  • Supportive price: 375 euro

Totaal zonder maaltijden en vervoer is dus:

443 euro, 493 of 543 euro in een tweepersoonskamer

Het huis waarin je logeert heeft een uitgeruste keuken om je eigen maatijden te kunnen bereiden of samen met anderen te koken, 's avonds eet je misschien ook graag eens in een dorpje terugkerend van een uitstapje.

Monte Carvalhosinho, op 7 a 8 km van het dorpje Odemira is een unieke plek om te herbronnen in de natuur!

Meer info over Louise en de plek: www.amandorla.pt

Een goedkoop vliegticket kan je boeken via Ryanair, Tuifly of Transavia. Gezien covid zijn er nu formules waarbij je je vlucht tegen een heel lage prijs kan verzetten mocht je toch belemmerd worden om te reizen in deze periode.

Je vliegt naar Faro of Lissabon en neemt daar de trein naar Santa-Clara Saboia of je huurt een auto met een paar en rijdt samen. We raden je aan een auto te huren, dan heb je meer vrijheid om uitstapjes te maken.

Indien je met de trein reist zorg dan dat je vlucht voor 14u aankomt zodat je ruim de tijd hebt op tijd een trein te nemen. Na 18u zijn er bijna geen treinen meer. Vanuit Faro is het ongeveer 1 uur met de trein, vanuit Lissabon ongeveer 2u.

Uurrooster treinen: https://www.cp.pt/sites/passageiros/pt/consultar-horarios/horarios-resultado

Open je voor het leven en durf met ons mee te gaan, je zal er geen spijt van hebben!

Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren:

hilde.broeckhove@gmail.com

chardon.lou@gmail.com

Deel dit evenement

bottom of page