top of page

Kalender

Hieronder vind je het komende aanbod van lessenreeksen en workshops. Wil je graag als eerste op de hoogte gebracht worden van een vernieuwd aanbod?
 Schrijf je dan hieronder in.

KOMENDE LESSEN en WORKSHOPS

 • Tot wanneer kan ik me inschrijven?
  Schrijf je minstens 14 dagen op voorhand in, per telefoon of mail of via een inschrijflink. Vanaf dat moment wordt je plaatsje op de lijst gereserveerd en ontvang je een bevestigingsmail met betalingsgegevens. Betalingen gebeuren per overschrijving op het vermelde rekeningnummer voor aanvang van de lessenreeks of workshop.
 • Is het mogelijk een factuur te ontvangen?
  Wens je een factuur gelieve dat dan bij je inschrijving te vermelden en je gegevens, naam organisatie of persoon, adres en btw-nummer (indien van toepassing) door te mailen. Je ontvangt je factuur dan in je mailbox.
 • Kan ik me nog uitschrijven als ik me bedenk?
  Indien je door omstandigheden toch niet naar de voorziene lessenreeks of workshop kan komen schrijf je dan uit, ook al heb je nog niet betaald. Er zijn soms wachtenden die dan je plaatsje kunnen innemen of het hangt soms van jouw inschrijving af of een lessenreeks/workshop al dan niet kan doorgaan.
 • Zijn er annulatievoorwaarden van toepassing?
  Ja. Soms kan door 1 annulatie een hele reeks niet doorgaan, of konden bij een volzette groep andere geïnteresseerden niet deelnemen. Daarom hanteer ik volgende annulatievoorwaarden. Deze annulatievoorwaarden gelden ook al had je nog niet betaald. Bij annulatie... - minder dan 4 weken voor startdatum worden 30% annulatiekosten aangerekend. - minder dan 2 weken voor de startdatum wordt 50% van het inschrijfgeld aangerekend. - minder dan 1 week voor de startdatum wordt 75% van het inschrijfgeld aangerekend. - minder dan 2 dagen voor de startdatum wordt het hele bedrag aangerekend. Indien je zelf voor een vervanger van je plaats zorgt zijn er geen annulatiekosten. Indien Bewust Bewegen een lessenreeks, les of workshop annuleert: - indien door ziekte of andere privé overmacht van de docent, en er geen vervanging mogelijk is, zal deze les of workshop worden verplaatst of terugbetaald. - indien door externe overmacht bvb. bij noodweer (zoals storm, hevige sneeuwval, gladde wegen...), een pandemie of andere, de les of workshop moet worden geannuleerd, zal deze les of workshop worden verplaatst indien mogelijk, terugbetalingen zijn niet mogelijk. Indien lesverplaatsing onmogelijk blijkt zal naar een compensatie gezocht worden via kortingsbonnen die kunnen worden opgenomen voor aanvullende lessen of workshops binnen dat jaar. Wat als je als deelnemer vroegtijdig stopt met het volgen van een workshop (cyclus) of lessenreeks die reeds is gestart: - indien je om welke reden van overmacht dan ook, ziekte van jezelf of een familielid, een overlijden, de weersomstandigheden, een ongeluk, een operatie, treinstaking; genoodzaakt bent je deelname aan de lopende lessenreeks of workshop(cyclus) vroegtijdig te stoppen kan er geen terugbetaling worden gedaan. Je zal de kans krijgen de gemiste lessen of workshopdagen bij een volgende editie in te halen binnen de 2 jaar. Indien deze workshop zich niet herhaalt kan je aan een andere (vaak gelijkaardige) workshop deelnemen of komt je inhaal-mogelijkheid te vervallen. - Indien je afhaakt omdat de lessen je niet bevallen of omdat je sinds je inschrijving andere keuzes hebt gemaakt kan er geen terugbetaling worden gedaan en kunnen geen inhaallessen of workshopdagen worden opgenomen op een latere datum.
 • Wat als ik een les mis?
  5-beurtenkaarten voor de lessenreeksen Tao Yin Yoga en Merdiaan Chi Kung zijn geldig binnen de lopende cyclus (een cyclus is meestal 1 trimester). Nadien kan je deze kaart niet meer gebruiken tijdens de volgende cyclus. Is je 5-beurtenkaart op en wil je toch verder blijven komen tijdens die lopende cyclus dan kan je een tweede 5-beurtenkaart aanschaffen die dan wel geldig blijft gedurende de volgende cyclus. Of je betaalt de resterende lessen (indien dit er minder zijn dan 5) bij aan de prijs per les van het 5-beurtentarief. Betaalde je voor de hele lessenreeks en mis je, door omstandigheden, een aantal lessen, dan kan je ze inhalen tijdens de lopende cyclus op een andere locatie indien daar ook een lessenreeks doorgaat. Zoniet dan verlies je je beurten. Gemiste lessen worden niet terugbetaald of overgedragen naar een volgende cyclus. Zit je in een specifieke situatie, spreek ons er dan over aan. We kijken dan hoe we een regeling kunnen maken voor uw specifiek geval.

Veelgestelde vragen

bottom of page