top of page
tao yoga voor de vrouw

De Tao basis gezondheidsoefeningen en meditaties uit het Universal Healing Tao systeem, kent een aantal oefeningen die specifiek gericht zijn op de man of specifiek op de vrouw. Omdat man en vrouw een andere basisenergie hebben en energetisch anders in contact zijn/komen met hun lichaam.

Voor vrouwen is het van essentieel belang extra aandacht te geven aan hun lichaam omdat zij juist gevoed worden vanuit de aarde en informatie rechtstreeks aangereikt krijgen via hun lichaam. Echter veel vrouwen zijn die oer-connectie met hun lichaam en intuïtie een beetje of heel erg verloren.

In de Tao Yoga voor de Vrouw leer je Tao Yin Yoga oefeningen en meditaties die juist die connectie weer vrijmaken en de stroming van energie tussen je bekken en je hart weer vrijmaken of versterken. Bekkenbodemoefeningen, borstmassage en het leren werken met een jade-ei komen hier ook aan bod.

Tao Yoga voor de Vrouw brengt je:

  • meer zelfliefde en eigenwaarde

  • ontspanning

  • openheid en vertrouwen

  • lichaamsbewustzijn

  • vrijere (seksuele) energiecirculatie

Deze oefeningen en meditaties zijn voor vrouwen van alle leeftijden.

Tao Yoga voor de Vrouw

'Sinds ik met de Tao voor de vrouw bezig ben, voel ik me veel meer vrouw. Ik heb opnieuw het gevoel van vrouw-zijn gevonden, ik zie mijn lichaam liever, ken mijn lichaam beter en ben gevoeliger geworden. Het helpt me mijn schaamte en minderwaardigheidsgevoel te overwinnen.'

Helga

bottom of page