top of page

Wil je jezelf verdiepen en/of heb je zin om de Meridiaan Chi Kung ook te delen met andere mensen, na je werkuren of geïntegreerd in je werk?

Dan is er is een mogelijkheid om Meridiaan Chi Kung leraar te worden. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden.

 

De eerste stap is dat je meermaals de Meridiaan Chi Kung basisoefeningen reeks volgt bij Hilde of andere Meridiaan Chi Kung leraren. Daarnaast is het ook belangrijk regelmatig thuis te oefenen. 

De manier waarop wij werken en leren is via het circulair leren...je herhaalt en verdiept in de materie totdat ze je eigen wordt.

 

Best is dat je al je gevolgde uren aan Meridiaan Chi Kung trainingen bijhoudt en je deze telkens na een lessenreeks of workshop laat ondertekenen door de Meridiaan Chi Kung leraar waarbij je de workshop hebt gevolgd.

 

Als je genoeg basispraktijk hebt, en twee aanbevelingen van twee verschillende Meridiaan Chi Kung leraren hebt ontvangen, kan je deelnemen aan de Meridiaan Chi Kung teacher  training. Deze wordt jaarlijks in het Life Projects centrum van Dirk Oellibrandt georganiseerd. 

Tijdens deze training (meestal twee dagen) kan je testen en eventueel certificeren als Meridiaan Chi Kung leraar in de basisbewegingen. Na deze stap kan je verder groeien in de beoefening tot je er klaar voor bent en indien gewenst, te testen en certificeren voor de 18 bewegingen.

 

Om je goed voor te bereiden voor een certificatie, is het aangeraden een aantal privé sessies te nemen bij twee verschillende leraren die je dan persoonlijke feed-back geven.

 

Deze voorwaarden gelden ook indien je leraar wilt worden van de 5 elementen Yoga. Hiervoor dien je ook 1 jaartraining te volgen bij Life projects.

 

Dit omdat het belangrijk is de werkwijze en filosofie achter deze bewegingsleer te beheersen en deze via de Meridiaan Chi Kung en/of 5 elementen Yoga uit te dragen.

 

Meer info over Life Projects van Dirk Oellibrandt vind je hier.

MCK Teacher Training

bottom of page