top of page

za 14 dec

|

Ruimte Resonans

Healing Love voor mannen en vrouwen met Hilde en Diederik Dumon

Taoïstische gezondheidsoefeningen en liefdespraktijken voor een bewuster leven en meer vitaliteit

Registration is Closed
See other events
Healing Love voor mannen en vrouwen met Hilde en Diederik Dumon
Healing Love voor mannen en vrouwen met Hilde en Diederik Dumon

Tijd en locatie

14 dec 2019, 09:30 – 15 dec 2019, 17:00

Ruimte Resonans, Zuidstationstraat 20, 9000 Gent, België

Over het evenement

Tijdens deze twee dagen gaan we de Taoïstische liefdespraktijken aanleren en inzicht verwerven in de essentie van ware vrouwelijke energie en ware mannelijke energie en hoe de Taoïsten daarmee omgingen voor heling en spirituele zelfcultivatie...

De filosofie en kringloop meditaties gebeuren in groep, mannen en vrouwen samen. Voor de specifieke Tao oefeningen voor de man en de vrouw werken we in aparte groepen, vrouwen samen en mannen samen. Daarna komen we weer samen en delen we elk vanuit onze ervaring en ons perspectief...

een belangrijke pijler in deze beoefening is het in evenwicht brengen van de yinne en yange krachten in jezelf als man en als vrouw en naar elkaar toe...

Wat mag je verder nog verwachten:

  • chi kung om te gronden en het lichaam te openen
  • kleine hemelse kringloop meditaties / leer je seksuele energie verfijnen en transformeren
  • oefeningen voor de bekkenbodem / eiertstok/testikel ademhaling en zelf-massage
  • voor de vrouwen borstmassage en jade-ei introductie
  • en meer...

Deze praktijk gaat vooral om 'single cultivation', je oefent dus op jezelf. Thuis kan je de kringloopmeditatie ook met een partner beoefenen.

Voor wie?

Voorwaarde tot deelname: Tao basiscursus gevolgd hebben bij een erkend UHT Tao Instructor of bekend zijn met de Tao basisfilosofie en al enig energetisch werk gedaan hebben.

Voor mannen, vrouwen, koppels die hun seksuele energie willen leren gebruiken als helende en vitaliserende kracht, om hun creativiteit aan te scherpen en/of voor spirituele ontwikkeling.

Bijdrage: 190 euro voor de 2 dagen, vroegboekkorting 170 euro bij betaling voor 14 november, wie deze cursus herhaalt krijgt 30% korting op de totaalprijs van 190 euro.

Deze Tao basiscursus en vervolgcursussen gelden als aantal uren (12 uur per weekend) voor zij die op termijn willen certificeren als Tao Associate Instructor erkend door de Tao Master School van Mantak Chia. Voorwaarden daarvoor zijn te verkrijgen op aanvraag.

In maart 2020 komt Michael Winn Tao advanced basics en Fusie geven in Nederland. Een echte aanrader om je Tao praktijk verder te zetten. Michael Winn is één van de eerste mensen die samen met Mantak Chia deze eeuwenoude Tao wijsheid mee in de Westerse wereld heeft gebracht.

  • 14 en 15 maart: advanced basics
  • 16 en 17 maart: fusie = het eerste level van de interne alchemie

Residentieel of niet residentieel, naar eigen keuze!

Vraag naar meer info!

Deel dit evenement

bottom of page