top of page

do 21 mei

|

De Waterhoeve

Het mysterie van vrouw zijn level 1 - geannuleerd

Het eren van je vrouwelijke wijsheid en het ontmaskeren van je ware potentieel. Met Martine Florus

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Het mysterie van vrouw zijn level 1 - geannuleerd
Het mysterie van vrouw zijn level 1 - geannuleerd

Tijd en locatie

21 mei 2020, 09:30 – 22 mei 2020, 17:30

De Waterhoeve, 2960 Brecht, België

Over het evenement

Martine Florus en Hilde Broeckhove nodigen je van harte uit om samen met hen te herbeleven, hoe het is om je vrij te voelen in je bekkengebied. Zodat jij je moeiteloos en ongelimiteerd kan verbinden met je hart en ziel. Waarbij je loskomt van het verleden, schaamte, schuld, jezelf klein maken/voelen, van niet volledig jezelf durven zijn en jezelf authentiek kan uitdrukken in elk aspect van je leven.

We doen dit in een veilige en professionele omgeving, waar vrouwen samenkomen om elkaar te ondersteunen om opnieuw geboren te worden.

Wanneer we onze pure sexuele energie (oerbron) activeren en in expressie brengen, verbinden we ons met ons hogere zelf/ziel. Deze levensvitaliteit hebben we nodig om onze verlangens moeiteloos te leven.

Tijdens deze 2 dagen verdiep je de beleving van je vrouw zijn en je seksuele potentieel. Via sensualiteit, intimiteit, zachtheid en stilte maak je opnieuw contact met de oervrouw in jezelf. Maar we gaan de schaduwkanten van deze kwaliteiten zeker niet uit de weg. Hoe deze sacrale energie bv. gebruikt wordt om te manipuleren en te nemen. Het gevoel van onveiligheid, die in elke vrouw schuilt, om dit te gaan leven, wordt onderzocht en besproken.

We gebruiken het AH ritueel of Awakening and Healing om in onszelf te duiken. Dit zijn diepwerkende sessies die helpen om je weerstanden en spanningen op jouw ritme te laten smelten en je weer open te stellen voor dit oerpotentieel in jezelf.

Eerst werken we met dans, yoga, chi kung en massage om goed te aarden en een basis te vinden in het lichaam. Bij de Awakening (ontwaken) bespreken we verschillende thema’s zoals kwetsbaarheid, schuld, schaamte, seksualiteit, vitaliteit. Bij de Healing (helen) gebruiken we rituelen, zoals het zegenen van de chakra’s (waarin we de basischakra of yoni verbinden met het hartchakra). Dit kan zowel intern als extern en wordt de AH sessie genoemd. Tijdens dit weekend wordt er niet intern gewerkt. We bereiden jullie zorgvuldig voor via demonstratie van de basis AH (op kledij).

Ben je bereid om mee in de diepte te duiken en getuige te zijn van de "weder"geboorte van je eigen en andere “Vrouw-zijn" dan is deze workshop echt iets voor jou. Dit zal een levensveranderende ervaring zijn.

Wat bieden we aan:

 • Een ronde tafel discussie over vrouwelijke seksuele, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.
 • Wat is vrouw zijn, waar komen we vandaan, hoe lopen we kwetsuren op als we onze oorsprong niet meer kennen? Welke schaduw leeft bij jou rond je seksualiteit?
 • Bewuste communicatie en grenzen leren aangeven, wat is mijn NEE en wat is echt JA.
 • Hoe ontmoeten we elkaar op hartsniveau?
 • Een activatie van de 7 energie centra (chacra’s) via yoga, aanraking, meditatie, ademhaling en geluid.
 • Je hart en ziel bevrijden via dans.
 • De-armouring van het bekken (drukken van punten) die je helpen trauma en emoties los te laten.
 • Welke kwaliteit van aanraking heb ik nodig en hoe geven we die aan elkaar?
 • Specifieke AH ademhaling en meditaties.
 • Demonstratie om AH ritueel aan te leren.
 • Een krachtig transformerend groepsritueel.
 • Het leren waarnemen en sturen van energie.
 • Een ritueel waarin elke vrouw de mogelijkheid krijgt om te ontvangen en te geven van energetische aanraking en ondersteuning (het NaH ritueel, gekleed).
 • De kracht ontdekken van NIET seksueel getinte aanraking.
 • Een Puja ceremony dat je opent naar meer liefde.

Wat brengt dit jou:

 • Een dieper begrijpen van de anatomie van de vrouwelijke organen en van het vrouwelijk orgasme
 • Bewustwording van hoe je ontvangt en hoe je geeft. 
 • Duidelijk leren communiceren van wat jouw wensen en grenzen zijn ivm intimiteit.
 • Transformatie van (on)bewuste patronen die je ervan weerhouden je volle potentieel als vrouw te leven (de moeder wonde).
 • Je bevrijdt jezelf van angst, trauma, schaamte en schuld en je bent getuige en helpt andere vrouwen zichzelf weder geboren te worden.  
 • Je leert je hart (liefde) met je bekken (seksualiteit) (weer) te verbinden.

Voor wie?

Voor elke vrouw die op zoek is naar meer verbinding, heling en bewustzijn, en die haar levenspotentieel ten volle wil benutten.

De bereidheid en openheid om je diepere vrouwelijke zelf te ontdekken in de aanwezigheid van andere vrouwen die jou en het collectief veld ondersteunen, is de enige vereiste.

Martine Florus en Hilde Broeckhove zijn beide Tao Instructor en 4dim bodyworker. Zij erkennen en belichamen het belang van  bewust aanwezig zijn in het lichaam als vrouw en hoe krachtig en helend het is als vrouwen samen komen om zich te bevrijden van oude wonden/schuld en schaamte waardoor de oervrouw weer gevoeld en geleefd kan worden. Martine werd jaren geleden geïntroduceerd in het oeroude Ritueel van NAH of: ‘The Nurturing Practice of AH’. (Hawaii, Mexico) en het is haar missie deze Tao-tantra wijsheid en ervaring de wereld in te brengen. Hilde ondersteunt en begeleidt mee dit proces vanuit haar diepe kennis en ervaring in Tao vrouwenwerk, chi kung, yoga en dans.

Uren:

Aankomst op zaterdag om 9u, start workshop om 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 17u30

Avondsessie op zaterdagavond van 19u tot 21u

Zondag van 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 17u30

Bijdrage Workshop totaal betaald voor 8 april 2020: 310 euro (vroegboekprijs)

Na 8 april: 355 euro

Deze workshop is NIET residentieel maar je kan wel ter plaatse op een eenvoudige manier overnachten. Vraag info.

We raden jullie sowieso aan om in de omgeving via Airbnb of lokale Hotels te blijven overnachten. Het is fijn om tijdens deze processen weg te zijn uit je vertrouwde omgeving. 

We hopen je snel te mogen ontmoeten. Wij kijken er alvast naar uit!

Deel dit evenement

bottom of page