top of page

za 23 mei

|

De Waterhoeve

Het mysterie van vrouw zijn level 2 - gannuleerd

Je seksuele energie is je meest krachtige en vaak de meest onbenutte bron van vitaliteit! Hier verdiepen wat we in level 1 aangeraakt hebben. Met Hilde Broeckhove en Martine Florus

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Het mysterie van vrouw zijn level 2 - gannuleerd
Het mysterie van vrouw zijn level 2 - gannuleerd

Tijd en locatie

23 mei 2020, 09:30 – 24 mei 2020, 17:30

De Waterhoeve, 2960 Brecht, België

Over het evenement

Als vrouwen houden we alles vast in ons lichaam, vooral in ons bekken. Culturele en religieuse overtuigingen, schaamte rond onze seksualiteit vaak onbewust door gegeven van generatie op generatie. De meeste van ons zijn zich niet bewust van welke impact dat heeft op onze gezondheid, relaties en de capaciteit om in overvloed te leven en ontvangkelijk te zijn. 

Wanneer je jou seksualtiteit kan helen, kan vieren als iets unieks, iets heiligs dan activeer je jou geboorterecht, jouw capaciteit om te ontvangen waar je echt naar verlangt.

In Level 1 hebben we samen een veilige fundering gelegd via bewuste communicatie, aanwezigheid met jezelf en van daaruit met de andere en heb je kunnen ervaren wat jou grenzen zijn en hoe die te bewaken. Je hebt geleerd hoe het is om  de 3 verschillende posities in te nemen  in wat we het AH ritueel noemen, faciliteren (aarde), ontvanger en getuige (hemel).

Level 1 is een volledige geklede energetiche vorm van de AH praktijk.

Tijdens dit Level 2 weekend begeleiden we je stap voor stap, op een veilge en integere manier naar de heilige tempel van de vrouw, waar we de Sacred spot (G Plek) aanraken. Hier is geen sprake van stimulatie of massage enkel een aanwezig zijn met aanraking, zonder angenda.

In het eerste weekend werkte we vooral energetisch nu gaan we echt belichamen wat je toen voelde.

Het geeft de ontvangster de mogelijheid om de informatie, die vaak die verborgen zit in onze weefsels, los te laten en haar plek weer tenvolle in te nemen, op alle niveaus, ook fysiek. 

Verder bieden we via Yoga, ademhaling, dans, massage, groeps gesprek etc... de mogelijkheid om te gronden in jezelf, connectie te maken met jezelf en vandaaruit met de ander, los te laten wat is aangeraakt tijdens de sessies en de nieuwe ontdekkingen te integreren in je hele zijn.

Samen creeren we een nieuw voorbeeld van aanwezig zijn en de belichaming van vrouw zijn. 

Als je voor 2019 een (N)AH weekend of week volgde, kan je ook deelnemen mr graag eerste even persoonlijk contact nemen. .

Prijs: 395 Euro (maaltijden en logies niet inbegrepen)

Ingeschreven en betaald voor 8 april 2020 betaal je 345 euro.

Zaterdag is een lange dag. We werken meestal door tot 21U30. We raden dan ook aan om lokaal iets te zoeken om te overnachten. Het is ook fijn om jezelf eens helemaal onder te dompelen in deze materie. Een weekendje weg van je vertrouwde omgeving kan alleen maar bijdragen tot de transformatie die je zoekt.

Voor wie?

Voor elke vrouw die op zoek is naar meer verbinding, heling en bewustzijn, en die haar levenspotentieel ten volle wil benutten en die level 1 reeds heeft gevolgd of een gelijkaardige workshop met ons in het verleden. Neem contact bij twijfel!

Martine Florus en Hilde Broeckhove zijn beide Tao Instructor en 4dim bodyworker. Zij erkennen en belichamen het belang van  bewust aanwezig zijn in het lichaam als vrouw en hoe krachtig en helend het is als vrouwen samen komen om zich te bevrijden van oude wonden/schuld en schaamte waardoor de oervrouw weer gevoeld en geleefd kan worden. Martine werd jaren geleden geïntroduceerd in het oeroude Ritueel van NAH of: ‘The Nurturing Practice of AH’. (Hawaii, Mexico) en het is haar missie deze Tao-tantra wijsheid en ervaring de wereld in te brengen. Hilde ondersteunt en begeleidt mee dit proces vanuit haar diepe kennis en ervaring in Tao vrouwenwerk, chi kung, yoga en dans.

Uren:

Aankomst op zaterdag om 9u, start workshop om 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 17u30

Avondsessie op zaterdagavond van 19u tot 21u

Zondag van 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 17u30

Deze workshop is NIET residentieel maar je kan wel ter plaatse op een eenvoudige manier overnachten. Vraag info.

We raden jullie sowieso aan om in de omgeving via Airbnb of lokale Hotels te blijven overnachten. Het is fijn om tijdens deze processen weg te zijn uit je vertrouwde omgeving. 

We hopen je snel te mogen ontmoeten. Wij kijken er alvast naar uit!

Deel dit evenement

bottom of page