top of page

wo 06 jan

|

Nog te bepalen.

Levenskrachtritueel - online

Een meditatie in beweging voor iedereen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Levenskrachtritueel - online
Levenskrachtritueel - online

Tijd en locatie

06 jan 2021 20:15 – 03 feb 2021 11:00

Nog te bepalen.

Over het evenement

5 ochtenden om te genieten van het Levenskrachtritueel. Of je het al eerder deed of het is nieuw voor je, dat maakt niet uit.

Als geheel te volgen: indien je een keertje niet kunt, kan je de opname van die les ontvangen.

Data: 6, 13, 20, 27 januari, 3 februari telkens van 10u tot 11u15

Eenvoud is de sleutel, terug keren naar de bron, daar waar alles één en één-voudig is!

Het Levenskrachtritueel brengt je dan ook op een heel eenvoudige manier in verbinding met je oorsprong.

Het is een gebed of meditatie in beweging waarin je het scheppingsverhaal vertelt via eenvoudige bewegingen in de vorm van oeroude symbolen. Deze symbolen komen uit de oosterse en westerse spirituele tradities en fungeren als een poort om in een hogere bewustzijnsstaat te komen. 

Op korte tijd balanceer je je energie, ervaar je rust en verbinding, dit is de magie die het Levenkrachtritueel je kan brengen...de rest ontdek je al doende door de sessies te volgen en er thuis mee aan de slag te gaan.

Deze bewegingsmeditatie kan je staand of zittend uitvoeren, tijdens deze reeks gaan we de bewegingen staand doen, maar mocht je beperkt zijn kan je ze ook al zittend meedoen. Staand kunnen we ons meer verbinden met de aarde en zal dat deel in ons meer gevoed worden. Indien je het ritueel zittend uitvoert, werkt het sterker in op het hart. 

Doordat deze sessies niet veel fysieke inspanning vragen zijn ze ook heel geschikt voor mensen die fysiek beperkt zijn. 

Bijdrage: 75 euro

Het Levenskrachtritueel is het resultaat van een 12-jarige periode waarin mijn leraar Dirk Oellibrandt en zijn vrouw hun ervaringen en ontdekkingen in het samenbrengen van de Oosterse en Westerse Alchemie, waarin zij zich begeleid wisten door de spirits van de Canarische eilanden, delen.

Het is hun levensmissie om deze kennis en ervaring van deze cosmische code, die de energetische structuur van de mens, de hemel en de aarde verenigt, via het Levenkrachtritueel te delen met al wie er ontvankelijk voor is.

Deel dit evenement

bottom of page