top of page

zo 08 okt

|

Back-in-Balance

Meridiaan Chi Kung 18 bewegingen - verdiepingsdag

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meridiaan Chi Kung 18 bewegingen - verdiepingsdag
Meridiaan Chi Kung 18 bewegingen - verdiepingsdag

Tijd en locatie

08 okt 2023, 10:00 – 16:30

Back-in-Balance, Schriekdreef 18, 1861 Meise, Belgium

Over het evenement

Deze lesdag gaat door bij Back-in-Balance in Meise en wordt door Hilde en Katrien begeleid.

Apart of in combinatie met de lesdag in Gent op 7 oktober te volgen.

Meridiaan chi kung is een krachtige set van bewegingen die het lichaam opent via het meridiaan systeem. De totale set bestaat uit 18 oefeningen waarvan 6 basis- of openingsoefeningen, 6 versterkingsoefeningen en 6 integratieoefeningen. Steeds 1 oefening per meridiaankoppel.

De beoefening van Meridiaan Chi Kung creëert interne ruimte, bevordert je vitaliteit en vreugdegevoel. Blokkades en toxines worden uit je lichaam verwijderd, interne kracht, pezenkracht, flexibiliteit en een evenwichtige lichaamsstructuur worden opgebouwd.

In combinatie met 5 elementen yoga brengen deze bewegingen harmonie in de 5 elementen en de 6 meridiaankoppels. Ze zijn zo opgebouwd dat iedereen ze op zijn manier kan oefenen. Het regelmatig herhalen van de oefeningen bouwt innerlijke kracht en bewustzijn op in de verschillende dimensies, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Dirk Oellibrandt is de grondlegger van deze bewegingsleer.  Zijn belangrijkste leraar hierin was het lichaam zelf.

Toegankelijk voor iedereen die bereid is met beweging en bewustzijn aan de slag te gaan, enige ervaring in yoga, tai chi of chi kung is mooi meegenomen.

Ideaal als oefenmoment voor de mensen die de online jaartraining volgen met Dirk oellibrandt. Hilde en Katrien begeleiden je vanuit hun ervaring en expertise en geven individuele feedback zodat je de bewegingen op een juiste manier kan integreren.

Bijdrage: 100 euro voor 1 lesdag, 180 euro voor de 2 lesdagen (Gent en Meise)

Deel dit evenement

bottom of page