Fri, May 28 | Koningsteen vzw

Meridiaan Chi Kung en dans - bewegen doorheen de 5 elementen - weekend

Genieten van beweging en dans die ziel en lijf voedt en je bewuster maakt van wat er in je leeft! Door Hilde Broeckhove en Suzanne Demesmaeker

Tijd en locatie

May 28, 7:30 PM – May 30, 5:00 PM
Koningsteen vzw, 1880 Kapelle-op-den-Bos, België

Over het evenement

Tijdens dit chi kung en dansweekend gaan we op een speelse manier een reis maken doorheen de 5 elementen, zoals we ze kennen uit de Chinese filosofie. Je leert de bewegingskwaliteit van elk element via je lichaam voelen en creatief vertalen in de dans van het moment. 

Hilde zal je via (zelf)aanraking en Meridiaan Chi Kung meenemen naar binnen, in je structuur en in je organen, zodat je meridianen zich openen en je levensenergie in alle kleuren vrij gaat stromen. 

Suzanne vertaalt deze lichaamswijsheid en de deugden die vrij komen in speelse bewegingsopdrachten en nodigt je uit je creativiteit volop in te zetten in de dans... Zowel individuele als partner- of groepsexploraties komen aan bod...  

Een unieke samenwerking die telkens opnieuw naar meer vraagt! Kom je mee bewust bewegen, dansen en genieten?​

Dit weekend is zowel voor beginners als ervaren dansers, acteurs en bodyworkers die structuur en kracht willen behouden.  

Begeleiding: 

Hilde Broeckhove (chi kung) en Suzanne Demesmaeker (dans). Ze leerden elkaar kennen in hun werk als lichaamswerker. ​ Hilde en Suzanne ervoeren hoe deze bewuste manier van bewegen je kan inspireren in je dans. Je zakt in diepere lagen van jezelf  en laat die tot expressie komen. Je ontdekt welke je meeste geliefde of sterkere elementen zijn en welke minder gekend of beleefd worden, niet alleen in je dans maar ook in je dagelijks leven. 

Hilde is danseres van opleiding en studeerde, na vele jaren in dans en bewegingstheater producties te hebben meegewerkt, shiatsu en 4 dimensioneel lichaamswerk. Dit bracht haar in contact met Universal Healing Tao en Meridiaan Chi Kung. Ze certificeerde als 4 dimensioneel lichaamswerker, Tao Instructor en Meridiaan Chi Kung leraar en richtte in 2007 een eigen praktijk op voor lichaamswerk, Tao Yoga en Meridiaan Chi Kung. Het is haar passie om mensen (terug) in verbinding te brengen met hun natuurlijke creatieve bron. 

Suzanne begeleidt de dansmomenten. Ze heeft aandacht voor de groep en het individu, voor ieders kunnen.

Ze is thuis in verschillende technieken binnen het lichaamswerk, waaronder de alexandertechniek, de eutonie en de chi kung.

Ze is gediplomeerd dansdocent dansexpressie en werkt met uiteenlopende leeftijden, telkens vanuit de nieuwsgierigheid naar de persoonlijke schriftuur van de dans.

De organisatie van Suzanne is De Danserij!

Prijs: 399€ voor een tweepersoonskamer, 469€ voor een éénpersoonskamer (prijzen kunnen nog licht aangepast worden)

In deze prijs zitten:

  • twee topdocenten
  • heerlijk verse biologische maaltijden
  • koffie en thee met lekkers
  • overnachtingen in aangename kamers
  • een fijn domein om in te verdwijnen

Deel dit evenement

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

© 2018 by Bewust Bewegen

Created by Boenk d'erop

Contact:
 

Tel: 0497 46 92 19

hilde.broeckhove@gmail.com

 Brussel - Gent - Antwerpen

 

Algemene voorwaarden en Privacy