top of page

za 14 sep

|

Natuurpunt Kiewit

Psoas weekend: levenslust, stevigheid en innerlijke kracht - VOLZET

Een combinatie van Corepower-kracht en Psoas-aarding. In verbinding met jezelf - in verbinding met je omgeving! Door Hilde Broeckhove en Baud Vandenbemden

Dit weekend is reeds gestart. Inschrijven is niet meer mogelijk.
Terug naar de kalender
 Psoas weekend: levenslust, stevigheid en innerlijke kracht - VOLZET
 Psoas weekend: levenslust, stevigheid en innerlijke kracht - VOLZET

Tijd en locatie

14 sep 2019, 09:30 – 15 sep 2019, 17:00

Natuurpunt Kiewit, Putvennestraat 112, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Corepower is een zeer krachtige manier om het persoonlijk leiderschap en innerlijke kracht te ontwikkelen. Corepower werkt psycho-fysiek. Dat wil zeggen dat we door fysieke oefeningen de psychologische toestand gaan versterken. Tijdens deze tweedaagse gaan we het krachtcentrum openen en van daaruit weerbaarheid, vitaliteit en levenslust cultiveren.

Werken met de psoas spier brengt bewustzijn in je houding, zowel in je fysieke structuur als hoe je energetisch in je lichaam aanwezig bent. Via de zachte oefeningen leer je spanningen af te voeren en je psoas spier te verlengen, te hydrateren en te tonifiëren. Deze, voor velen onbekende spier, huist in ons midden en brengt ons in contact met onze kern, ze zorgt voor gronding en het achter jezelf kunnen staan.

Tijdens deze tweedaagse maken we de magische combinatie van deze twee methodes. Apart zijn ze heel krachtig. Samen zullen ze je op een heel directe en toch zachte manier dichter bij je kern brengen en je levenslust, stevigheid (fysiek en psychologisch) en je innerlijke kracht doen ontplooien.

Hilde Broeckhove is Senior Healing Tao teacher, Meridiaan Chi Kung leraar en verdiept zich sinds meerdere jaren in het werken met de psoas spier. Het is haar passie en missie mensen in contact te brengen met de wijsheid die besloten ligt in hun lichaam, opdat ze vrijer, bewuster en gezond in het leven kunnen staan.

Baud Vandenbemden heeft 20 jaar ervaring in het werken met groepen: straatjongeren, schoolteams, meditatiegroepen, cursusgroepen, leidinggevenden,... Hij is coach, trainer en auteur van de boeken 'Corepower, zelfsturing vanuit je kern' en 'Teampower, alchemie van de groep'. Baud ziet het als zijn missie om mensen in contact te brengen met hun wezenlijke kern.

Voor iedereen die:

- dieper in het lichaam wilt leren voelen en zijn,

- aarding en innerlijke kracht wilt opbouwen

- tools wilt leren om angst en spanning af te voeren

- zijn/haar expressie van kern-kracht wilt exploreren & versterken

Bijdrage: 170 euro

Inschrijven minstens 14 dagen voor aanvang!

Deel dit evenement

bottom of page