top of page

za 08 jan

|

Resonans

Sitar concert met Wilhelm Van Langendonck

Ontspanning, verstilling en de magie van de raga muziek. Voorafgaand kan je meedoen aan het Levenskrachtritueel!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sitar concert met Wilhelm Van Langendonck
Sitar concert met Wilhelm Van Langendonck

Tijd en locatie

08 jan 2022, 19:00 – 21:30

Resonans, Zuidstationstraat 20, 9000 Gent, België

Over het evenement

Het concert wordt voorafgegaan van het Levenskrachtritueel, een meditatie in beweging toegankelijk voor iedereen. Dit wordt begeleid door Hilde.

Het Levenskrachtritueel brengt je diep naar binnen, naar je bron energie! Het is eenvoudig en haalt je in een mum van tijd uit je hoofd, op deze manier helpt het je de illusies van de duale wereld te doorprikken en jezelf daar voorbij te ervaren in verbinding met de bron van Leven...tijdens het concert van Wilhelm kan je het effect verder integreren en puur genieten van stilte en trasformerende vibraties!

Je laten onderdompelen in de klanken en vibraties van de sitar, een klassiek Indisch instrument dat je algauw in een sfeer van magie en verstilling brengt...

De ruimte biedt een veilige en warme cocon om je languit, op een stoel of een kussen te intalleren en de raga muziek tot jou te laten komen. Heb je zin om te bewegen of te dansen vanuit de informatie die door de muziek in jou is aangeraakt, dan kan dat...we nemen de tijd om de klanken te integreren om dan vervolgens opgeladen huiswaarts te keren.

Bijdrage Levenskrachtritueel van 19u tot 20u: 20 euro

Bijdrage concert van 20u30 tot 21u30 a 22u: 20 euro

Combi Levenskrachtritueel en concert: 30 euro

Er wordt gevraagd reeds om 18u45 aanwezig te zijn voor het LKR en om 20u15 voor het concert.

Laatkomers zullen niet meer binnen kunnen.

Een voorsmaakje vind je op deze link!

En meer luistergenot hier!

Meer info op: raga.be

Wilhelm Van Langendonck has been researching raga and practicing sitar for over twenty years. He studied classical sitar under the guidance of maestro Ashok Pathak (the eldest son of Shri Balaram Pathak) and was taught Dhrupad singing by the late Ustad Sayeed-ud'din Dagar. In addition he also received lessons from Pandit Dulal Roy, Darshan Kumari and Ashish Sankrityayan. Wilhelm is a regular performer and dedicated teacher. He is curently residing in Ghent-Belgium, where he has taught at the school for world music until 2019. Since then he has been teaching privately.

Deel dit evenement

bottom of page