top of page

zo 21 mrt

|

Resonans

Sitar concert met Wilhelm Van Langendonck - wordt verplaatst

Ontspanning, verstilling en de magie van de raga muziek

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sitar concert met Wilhelm Van Langendonck - wordt verplaatst
Sitar concert met Wilhelm Van Langendonck - wordt verplaatst

Tijd en locatie

21 mrt 2021, 14:30 – 16:00

Resonans, Zuidstationstraat 20, 9000 Gent, België

Over het evenement

Je laten onderdompelen in de klanken en vibraties van de sitar, een klassiek Indisch instrument dat je algauw in een sfeer van magie en verstilling brengt...

De ruimte biedt een veilige en warme cocon om je languit, op een stoel of een kussen te intalleren en de raga muziek tot jou te laten komen. Heb je zin om te bewegen of te dansen vanuit de informatie die door de muziek in jou is aangeraakt, dan kan dat...we nemen de tijd om de klanken te integreren om dan vervolgens opgeladen huiswaarts te keren.

Bijdrage: 20 euro

Een voorsmaakje vind je op deze link!

En meer luistergenot hier!

Meer info op: raga.be

Wilhelm Van Langendonck has been researching raga and practicing sitar for over twenty years. He studied classical sitar under the guidance of maestro Ashok Pathak (the eldest son of Shri Balaram Pathak) and was taught Dhrupad singing by the late Ustad Sayeed-ud'din Dagar. In addition he also received lessons from Pandit Dulal Roy, Darshan Kumari and Ashish Sankrityayan. Wilhelm is a regular performer and dedicated teacher. He is curently residing in Ghent-Belgium, where he has taught at the school for world music until 2019. Since then he has been teaching privately.

Deel dit evenement

bottom of page