top of page

za 24 aug

|

Ruimte Resonans

TAO basiscursus: van stress naar vitaliteit, naar innerlijke kracht

Terug naar je oorsprong via eenvoudige lichaamsoefeningen en meditatie-oefeningen, EEN WAAR CADEAU VOOR JEZELF!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
TAO basiscursus: van stress naar vitaliteit, naar innerlijke kracht
TAO basiscursus: van stress naar vitaliteit, naar innerlijke kracht

Tijd en locatie

24 aug 2019, 09:30 – 25 aug 2019, 17:00

Ruimte Resonans, Zuidstationstraat, 9000 Gent, België

Over het evenement

Tijdens de Tao basiscursus komen volgende thema’s aan bod:

De innerlijke glimlach: een krachtige relaxatietechniek die gebruik maakt van je liefdesenergie en zelfappreciatie om het contact met je fysieke lichaam te herstellen en je organen te zuiveren.

Chi zelfhelende massage: een manier om jezelf te bevrijden van energieblokkades, heeft tevens een verjongingseffect op het lichaam.

De zes helende geluiden: het helen en transformeren van beperkende emoties die in de organen opgeslagen liggen.

IJzerenhemd chi kung: versterkende lichaamsoefeningen die de chi-stroom doen toenemen en je leren te gronden. Voedt en versterkt de pezen, botten, spieren en de ruggengraat.

De kleine hemelse kringloop: het openen van de twee hoofdkanalen van de acupunctuurmeridianen in het lichaam en het ontwikkelen van de geestkracht om de chi of levenskracht daar doorheen te sturen en te condenseren in de hara. Vormt de basis van de taoïstische meditatie.

Helende liefde basis: het transformeren van de seksuele energie in levenskracht en spirituele essentie door deze te laten circuleren in de hemelse kringloop.

Basis Tao Cosmologie en 5 elementen filosofie: inzicht krijgen in de 5 natuurelementen of 5 transformaties van energie in relatie tot je organen en de verschillende levenscycli.

Deze basiscursus is voor iedereen toegankelijk en wordt op een praktische manier onderwezen zodat de oefeningen en meditaties direct  toepasbaar worden en effect hebben in je dagdagelijkse leven.

Voor beginners die kennis willen maken met het Universal Healing Tao systeem en ervaren Tao beoefenaars die zich willen verdiepen. 

De Tao praktijken integreren zich in je lichaam en je leven via circulair leren, telkens opnieuw een laagje dieper in jezelf zinken of de ontbrekende stukjes ontdekken en toelaten in het geheel van je ervaring...

Voor wie?

  • Voor iedereen die de verantwoordelijkheid voor zijn gezondheid op de vier niveau's, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in eigen handen wil nemen en zijn helende krachten wil laten ontwaken!
  • Voor iedereen die zijn dagdagelijkse levenskwaliteit wil verhogen, meer vitaliteit en tegelijkertijd meer rust wil ervaren!
  • Voor iedereen die de eenheid tussen zich zelf en het grotere geheel (dieper) wil ervaren!
  • Voor iedereen die zijn ware potentieel wil laten ontwaken en zijn ware leven wil leven...
  • Voor iedereen die wil genieten van beweging en stilte!

Bijdrage: 190 euro voor de 2 dagen, vroegboekkorting 170 euro bij betaling voor 1 augustus, wie deze cursus herhaalt krijgt 30% korting op de totaalprijs van 190 euro.

COMBI: 3 Tao weekendes (zie hieronder): 540 euro, vroegboekkorting 480 euro bij betaling voor 1 augustus

Vervolgcursussen op deze Tao basiscursus:

  • Tao verdiepingscursus: vermeerder je energie, maak je dromen waar - 5 en 6 oktober
  • Healing Love: transformatie van seksuele energie voor mannen en vrouwen - 14 en 15 december

Deze Tao basiscursus en vervolgcursussen gelden als aantal uren (12 uur per weekend) voor zij die op termijn willen certificeren als Tao Associate Instructor erkend door de Tao Master School van Mantak Chia. Voorwaarden daarvoor zijn te verkrijgen op aanvraag.

In maart 2020 komt Michael Winn Tao advanced basics en Fusie geven in Vaalbeek. Een echte aanrader om je Tao praktijk verder te zetten. Michael Winn is één van de eerste mensen die samen met Mantak Chia deze eeuwenoude Tao wijsheid mee in de Westerse wereld heeft gebracht.

  • 14 en 15 maart: advanced basics
  • 16 en 17 maart: fusie = het eerste level van de interne alchemie

Aanmelden via www.universalhealingtao.be via het inschrijvingsformulier.

Deel dit evenement

bottom of page