top of page

wo 02 okt

|

Ruimte Resonans

Tao Yin: gronding via de psoas spier - lessenreeks

Stress, trauma, spanningen afvoeren en thuis komen in je lichaam! Voor iedereen met of zonder (rug/bekken)klachten.

Tao Yin: gronding via de psoas spier - lessenreeks
Tao Yin: gronding via de psoas spier - lessenreeks

Tijd en locatie

02 okt 2024, 09:45 – 27 nov 2024, 11:30

Ruimte Resonans, Zuidstationstraat 20, 9000 Gent, België

Over het evenement

Lessenreeks van 8 lessen, start op 2 oktober, telkens van 9u45 tot 11u30.

Alle data: 2, 9, 16, 23 oktober, 6, 13, 20, 27 november.

Geen les op 30 oktober.

Tijdens deze lessenreeks leer je je psoas spier diep ontspannen, verlengen en tonifëren. We doen alsook een aantal Tao yin meridiaan stretches.

Met zachte bewegingen die het fascianetwerk rond de spier en de organen ontspannen en Tao Yin yoga oefeningen die alle weefsels goed doorbloeden en versterken.

Ideaal om lage rugklachten en spanningen in de buikregio te voorkomen en/of te verbeteren (helen), om stress snel te leren afvloeien en je zenuwstelsel tot rust te leren brengen.

Met een ontspannen en veerkrachtige psoas spier sta je letterlijk en figuurlijk meer geaard en veerkrachtiger in je leven.

Toegankelijk zonder voorkennis! Iedereen kan deelnemen, ook mensen met fysieke klachten. Je leert goed naar je lichaam te luisteren en de oefeningen zijn heel zacht.

Bijdrage: 160 euro

Deze reeks is als geheel te volgen, gemiste lessen kunnen niet terugbetaald worden. Je kan ze wel voor de kerstvakantie opnemen tijdens de yoga lessen op dinsdagavond of de chi kung les op dinsdagochtend. Ze kunnen niet overgezet worden naar het volgend trimester.

Deel dit evenement

bottom of page