top of page

ma 29 jul

|

Conferentiecentrum Samaya

ZOMER 5-daagse familieopstellingen, chi kung en 5-elementen yoga

Een zomerse transformatiecocktail van familieopstellingen, Meridiaan Chi Kung en 5-elementen yoga met Hilde & Hilde

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ZOMER 5-daagse familieopstellingen, chi kung en 5-elementen yoga
ZOMER 5-daagse familieopstellingen, chi kung en 5-elementen yoga

Tijd en locatie

29 jul 2019, 10:00 – 02 aug 2019, 17:00

Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven, Nederland

Over het evenement

Het Leven vieren bij Samaya

in het hart van Nederland, nabij Utrecht

Van 29 juli t.e.m. 2 augustus 2019

Twee Hildes bundelen hun unieke expertise en nemen je mee

naar de diepten van je lichaam en geest!

Kom en geniet mee!

Via opstellingenwerk, chi kung en yoga kijken, voelen en zijn we één met wat is. We creëren samen ruimte om het oude, niet meer bruikbare, te transformeren en nieuwe bewegingen te verwelkomen…

Vijf dagen tijd voor jezelf in het mooie Kromme Rijngebied tussen Betuwe en natuurgebied Utrechtse Heuvelrug in Midden Nederland.

Een oase van rust en stilte, ideaal om te herbronnen, te genieten en het stralende leven in de zomer te vieren!

Hilde Van Bulck nodigt je uit om via (familie)opstellingen je eigen thema’s te omarmen en liefdevol los te laten zodat je met een nieuwe frisse blik naar je eigen verhaal kan kijken. Ze geniet ervan hoe je daarna met een heldere uitstraling en een meer open houding het leven aankijkt. Ze vindt het een meerwaarde om de kracht van de opstellingen te combineren met het werk van haar collega om zo de integratie te bevorderen. Ze is bekend om het veilige kader dat ze voor alle deelnemers creëert.

Hilde Broeckhove werkt met de vijf elementen vanuit de Taoïstische levensfilosofie. Ze laat je voelen hoe deze elementen-bewegingen zich vertalen in je lichaam, je psyche en leven. We ontdekken waar je krachten en talenten liggen en waar nog onbenut potentieel wakker kan gemaakt worden. Ze begeleidt je via meridiaan Chi Kung en 5-elementen yoga. Deze vullen elkaar aan en kan je volledig binnen je eigen mogelijkheden beoefenen.

Voor wie?

Voor iedereen die …

op zoek is naar meer ruimte en vreugde in lichaam en geest,

zichzelf wil verkennen via opstellingen,

de relatie wil leggen naar hoe je leven zich in je lichaam heeft vertaald,

een nieuwe beweging in zijn/haar leven wilt initiëren,

vakantie en zinvolheid wil combineren,

graag geniet van quality time, natuur, lekker eten en nieuwe vriendschappen.

Door wie?

Hilde Van Bulck is stichter en bezieler van Samtati en The New Life Experience. Ze is spreker, systemisch opsteller, transformator, onderwijsexpert, auteur en lichtwerker. Sinds 1994 verdiept ze zich in de wonderlijke wereld van het energetisch bewustzijn via verschillende werkwijzen waarvan opstellingen er één is. Haar werkwijze is steeds in evolutie. Ze is gepassioneerd door het in beweging brengen van versteende patronen zodat mensen de verbinding kunnen maken met zichzelf en met het leven. Ze voelt zich gedreven door de influisteringen van het leven zelf. Haar levensverhaal dient als getuigenis om anderen te inspireren en te activeren. Ze schreef 'De nacht van ons leven' en 'De eigenwijze kikker'

Hilde Broeckhove is Senior Universal Healing Tao instructor en verdiept zich sinds meer dan 10 jaar in lichaamswerk, Tao Yoga en Chi Kung. Passie voor de natuurlijke expressie van een gezonde heldere geest in een gezond en vitaal lichaam kenmerken haar. Ze ervaart het als haar missie mensen meer lichaamsbewustzijn bij te brengen en een weg te tonen waarin zelfontwikkeling, creativiteit en zelf-heling via beweging en energiewerk centraal staan. Dit werk vloeide als een natuurlijk beweging voort uit haar jarenlange werkervaring als professioneel danser in dans- en bewegingstheater projecten in binnen- en buitenland.

Programma en aanpak

We starten de dag met eenvoudige Meridiaan Chi Kung in de natuur van het domein. Een manier om je bewust te verbinden met de hemel & aarde-energie en de vijf natuurlijke elementen.

Je lichaam is dan helemaal klaar om via je waarnemend vermogen opstellingen te doen voor wie het wenst. Prangende levensvragen krijgen ruimte en tijd. Het helingsproces wordt bevorderd door een diepgaande doorleefde ademhaling. Je hebt geen voorgaande ervaringen met opstellingen nodig. Je wordt begeleid in een kader van veiligheid, liefdevolle zorg en een degelijke portie humor.

We integreren de vrijgekomen emoties en herwonnen ruimte via de 5-elementen yoga, rustige oefeningen waarbij je je ademhaling en beweging coördineert en zo meer lichaamsbewustzijn ontwikkelt. Je hoeft geen voorkennis te hebben of lenig te zijn. We gaan samen op verkenning in het landschap van ons lichaam. Er is tijd om vragen te stellen i.v.m mogelijke probleemzones zodat ze zich kunnen openen en oplossen.

Beide werkwijzen tillen elkaar op. Ze versterken elkaar en bieden jou op een geïntegreerde manier meer levensvreugde- en levensbewustzijn aan. Een cocktail om niet te versmaden.

Heerlijke maaltijden verwennen je smaakpapillen. Even bekomen en herbronnen kan in de aangename tuin, of al wandelend of fietsend in de zuurstofrijke groene omgeving.

Wat brengt deze workshop jou?

Tijd om er helemaal te zijn voor jezelf.

Genieten onder deskundige begeleiding op een unieke historische locatie in de natuur.

Beleving van meer innerlijke vrijheid.

Beweging aangepast aan jouw mogelijkheden.

Meer verbinding tussen je lichaam, geest en ziel.

Gezondheidstips die je thuis verder kan toepassen.

Duidelijker inzicht in wie je bent.

Meer rust en meer vitaliteit.

Een duidelijk gevoel van ‘licht’er zijn

Verwennerij op alle niveaus.

De locatie

Conferentiecentrum Samaya is een unieke historische ontmoetingsplaats waar ontplooiing en kwaliteit hand in hand gaan. Je vindt er …

Sfeervolle en professionele werkruimten.

Een Engelse landschapstuin.

Inspiratie in het natuurdomein van de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug

De mogelijkheid om even op de fiets te stappen.

Wandelpaden .

Rustmomenten in contact met de natuur.

Vlotte bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid .

Huisgemaakte biologisch-vegetarische maaltijden en tussendoortjes.

Beleving van deelnemers

Bewegen door het lijfelijke. Emoties voelen wegebben. Mooie combinatie. Dankbaar. < Hilde De Blieck

Emoties, spiegels, oordelen, alles slingerde in het rond om zachtjes golvend uit te deinen tot een mooi innerlijk inzicht waardoor mijn uiterlijk verzachtte, mijn ziel verlichtte. Verlost van mijn pijn. Mijn lijf en ziel zijn wakker. Dank je wel voor deze unieke ervaring. < Nadia Druyts

Een heel toffe groep die elkaar zeer goed aanvult en aanvoelt waarbij iedereen verschillend en tegelijk gelijk is. < Marc Maesen

Ik heb meer innerlijke rust, kracht en energie gekregen. De combinatie opstellingen en yoga/chi kung maakt de beleving compleet. De energie van de groep en de deskundige, voelende begeleiding krijg je er gratis bij. < Ann Vermorgen.

Met veel plezier en levensvreugde zeg ik dankjewel zowel aan het leven als aan het werk van de formidastische Hildes dat voor mij pure poëzie is. < Koen Quinart

De wereld zou er anders uitzien als velen dit werk zouden durven aangaan. Jullie weten steeds het juiste boven te halen en dit met een groot hart. < Hilde Dufait

Tarieven en inschrijving

Vijfdaagse van maandag 29 juli tem vrijdag 2 augustus:

Zomerse cocktail: opstellingen, yoga en Chi Kung, bekwame begeleiding door Hilde &Hilde

Cursus en verblijfsbijdrage: 1244 euro (in deze prijs zit 745 euro aan cursusgeld en 499 voor overnachtingen in een 2-persoonskamer, alle maaltijden en tussendoortjes, gebruik domein)

Voor een eenpersoonskamer betaal je 90 euro extra, zolang er eenpersoonskamers beschikbaar zijn!

Reserveer tijdig je plaats zodat je er zeker bij bent!

Inschrijven kan HIER!

Contact Hilde & Hilde

Hilde Van Bulck

www.the-new-life-experience.com

info@the-new-life-experience.com

+ 32 (0)493 247 547

Hilde Broeckhove

www.bewustbewegen.be

hilde.broeckhove@gmail.com

+ 32 (0)497 46 92 19

Domein Samaya

Deel dit evenement

bottom of page