top of page

za 29 jun

|

Radhadesh (Chateau de petite somme)

Zomervierdaagse Interne Alchemie - Ardennen

Een Tao verdiepingscursus voor levensgenieters in het hartje van de Ardennen! Met Hilde Broeckhove en Baud Vandenbemden

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomervierdaagse Interne Alchemie - Ardennen
Zomervierdaagse Interne Alchemie - Ardennen

Tijd en locatie

29 jun 2024, 14:00 – 02 jul 2024, 16:00

Radhadesh (Chateau de petite somme), Petite Somme 5, 6940 Durbuy, België

Over het evenement

Zomervierdaagse Interne Alchemie

Interne alchemie in zijn essentie is de bouwstenen van je persoonlijkheid en wezen transformeren en fuseren tot een gebalanceerde en krachtige kern.

Die kern in jou is zuiver en puur, vrij van beperkende overtuigingen en negatieve emoties...door die plek te versterken gaan de deugden zich vanzelf verder ontwikkelen en kan jij echt jezelf zijn!

Door de natuurlijke omgeving waarin we vertoeven en het samen zijn in groep ontstaat er een krachtige bedding en vortex waarin mag getransformeerd worden wat kan getransformeerd worden.

Het magische landschap van Wéris met de beroemde dolmens en menhirs zal daar zeker een extra dimensie aan toevoegen.

Dit jaar zetten we een extra stap in onze reis van zelfontdekking en transformatie door ons ook te richten op de Seven Step Mystical Chi Kung. Deze prachtige en relatief eenvoudig te leren vorm van Chi Kung is een eeuwenoude techniek die de creatieve krachten kanaliseert door middel van bewegingen en meditatieve oefeningen. Het is een vorm vol met prachtige symboliek en is waarschijnlijk voortgekomen uit dezelfde oude cultuur die over de hele wereld megalithische monumenten bouwde, zoals die in Wéris.

De focus van de Seven Step Mystical Chi Kung ligt op het cultiveren van onze creatie kracht in samenwerking met de sterren energie. Door deze vorm van Chi Kung te beoefenen, kunnen we onze creatiekracht maximaal cultiveren. We kijken ernaar uit om samen met jou deze krachtige creatieve energie te ontdekken en te ontwikkelen. Het wordt een reis van zelfontdekking en transformatie, waarbij we gebruik maken van de helende kracht van Chi Kung, ondersteund door de krachtige energie van de megalithische oerstenen van Wéris.

Naast Tao Yin yoga, ijzer hemd chi Kung en psoas werk,voegen we dus nu ook de Seven Step Mystical Chi Kung toe aan ons programma.

Wat komt er aan bod:

 • IJzer hemd Chi Kung
 • Tao yin yoga en psoas werk
 • 7 step mystical chi kung
 • Meditatie bij de krachtige megalithische oerstenen van Wéris

Wat brengt het jou?

 • Een vergrote creatie kracht.
 • Quality time voor jezelf
 • Gelijkgestemden ontmoeten
 • Diep tot rust komen en dichtbij jezelf zijn
 • Transformatie van thema's waar je nu klaar mee bent
 • Heerlijke gezonde maaltijden
 • Genieten van de prachtige omgeving

Resoneert dit alles in jou? Schrijf je dan nu in of ten laatste tegen 15 januari als je wilt genieten van de vroegboekkorting. Heb je vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.

Locatie:

We verblijven op een heel fijne locatie met ruime kamers, heerlijk grote cursusruimte, gezellig restaurant met lekker Indische keuken (volledig vegetarisch), op 7,7 km van Durbuy en 12, 4 km van Wéris.

Meer info over deze bijzonder locatie vind je op hun website: https://radhadesh.com/nl/

Bijdrage:

Cursus: 500 euro

Vroegboekkorting: 444 €. Je kunt van deze vroegboekkorting genieten wanneer je inschrijft voor 15 januari 2024. Je betaalt dan 200 € als voorschot en de resterende 244 € voor 31 mei 2024.

3 overnachtingen (apart te betalen bij aankomst) op basis van een

- éénpersoonskamer: 135 euro (45 euro per nacht) (niet meer beschikbaar)

- tweepersoonskamer: 84 euro (56 euro per nacht per kamer)

- driepersoonskamer: 66 euro (66 euro per nacht per kamer)

Maaltijden: 144 euro (apart ter plaatse te betalen)

Opgelet: voor de overnachtingen en de maaltijden zijn we afhankelijk van de organisatie die ons host. Daarom kunnen de prijzen van maaltijden en verblijf veranderen.

Je plaats is bevestigd na overschrijving van het voorschot van 200 euro of volledige cursusbedrag op reknr. van BB. Wacht niet te lang om je plaats te reserveren. 

Begeleiding: Baud Vandenbemden is een ervaren Tao-alchemist, Healing Tao instructeur, Assistant Meridiaan Chi Kung leraar en hij ontwikkelde de succesvolle corepower methode. Baud heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven in deze methodes. 

Hilde Broeckhove is Senior Healing Tao instructeur, Meridiaan Chi Kung leraar, bodyworker met jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in Tao Yin en psoas werk.

Hilde en Baud ontmoetten elkaar tijdens de Meridiaan Chi Kung opleiding en Tao trainingen. Ze vullen elkaar mooi aan in hun manier van lesgeven en delen een passie om mensen dichter bij hun kern te brengen.

Deel dit evenement

bottom of page